Gemakkelijk gewichtsverlies door gezondere maaltijden

Maaltijden thuis en met familie hoeven niet te vet zijn beladen zaken. Ook hebben ze te saai, smakeloos tijden van selderij stampen rond de tafel zijn. Een paar subtiele aanpassingen in je eten keuzes zal een groot verschil op de weegschaal te maken.
Denk mager vlees
Geef niet op vlees, maar zorg slimmere keuzes in te kopen. Het vlees is veel slanker dan vandaag het te wijten aan het trimmen van de inspanningen van de kant van meatpackers is geweest. Beef aangeduid als "loin", "round" en "extra lean" zijn uw beste keuzes.
Volgens The Wisconsin Beef Raad, snijdt als top rond, ossenhaas of entrecote kwalificeren als mager, gezonde keuzes.
Braden, bakken, grillen, stoven en roosteren zijn gezond vlees koken methoden. Gebruik non-stick pannen en kies koken sprays meer dan olie of boter tijdens de bereiding. Een andere manier om vet te verminderen is gekookt rundergehakt zeef en spoel met warm water. Giet het goed voordat u het recept voort te zetten.
Lean Chicken Choices
Toen we lean denken dat we vaak op zoek naar kip. Wees slim. Velen van ons zetten een potentieel dieet-vriendelijke nietjes in iets veel minder dan gezonde. Zeg nee tegen gebakken pasteitjes,
chicken fingers, nuggets en frank. Overschakelen naar roosteren, braden, bakken of stomen verse kip. Gebruik een non-stick pan met koken spray, bouillon of wijn.
Houd in gedachten dat pluimvee donkere vlees bevat ongeveer twee keer zoveel vet als wit vlees. Ook is de huid vol vet. U kunt de huid te verwijderen vóór het koken of kies zonder vel rassen. Maak gewoon een regel of opstijgen van de huid voordat je het eet.
Lean Turkije is een slimme keuze
Als u zich voorbereiden bent een kalkoen, waarom dan niet de vulling apart koken? U zult het vetgehalte te verminderen door te voorkomen dat de kalkoen vet uit het weken in de dressing. Probeer minder boter of margarine gebruikt bij het bereiden van de vulling. Vergeet niet om het vet af te romen van de jus met een jus afscheider of door
Het koelen. Laat de drumsticks voor de kinderen. Zoals met kip, kies dan licht vlees boven donker en u zult heel wat calorieën op te slaan.
Steam It Green
Serveer gestoomde groenten in plaats van zware ovenschotels of op basis van kaas gerechten. Gestoomd of magnetron groenten betekent dat je niet hoeft te geen vet tijdens de bereiding toe te voegen; kiest citroensap, kruiden, of azijn meer dan margarine. Gebruik kruiden en specerijen of imitatie boter bestrooit als kruiden in plaats van boter, olie of kaas. Als gestoomde groenten niet uw smaakpapillen, vermindering van de hoeveelheid olie die je gebruikt als je ze bak. Bouillon of op smaak azijn maakt een uitstekend alternatief voor olie.
Granen zijn geweldig
Wanneer je de kans hebt, kies dan volle granen zoals je brood keuze. Zo kun je kiezen voor volkoren paneren als opvulmateriaal voorbereiding, volkoren broodjes eten, volkoren brood voor sandwiches, en wilde rijst in plaats van wit.
Alle soorten van wit brood zijn hoog in geraffineerde suiker en verpakken in meer calorieën dan granen. Deze geraffineerde suikers zijn enkele van de "slechte koolhydraten" horen we zo veel over deze dagen. Als u nog steeds wit brood af en toe hunkeren, kies dan een "lite" of dieet versie, die je een paar calorieën besparen.